Plážovka - lepší přítel než pes?

Je tady léto a k tomu logicky patří různé výlety, koupaní, dovolené nebo kempovačky. A přesně pro tyto kratochvíle jsme vyrobili naši plážovku. A hned jsme se setkali s názory, že je to nejlepší přítel člověka - možná lepší než pes. Jestli souhlasíš nebo ne asi nechám na tobě. Tohle léto bude rozhodně patřit někam na první stupínky oblíbenosti na tvých cestách za dobrodružstvím. 

 

Přidat nadpis

Nápad vyrobit plážovku se zrodil už asi před rokem. To jsme si tak štrádovali na pláž v Chorvatsku a znáš to, plné ruce všemožných věcí, od těch důležitějších až po úplné ptákoviny a v ten moment jsem si říkal, kéž bych u sebe měl nějakou oversize plážovku, která bude zároveň vypadat neodolatelně.

No a pak jsme jeli domů a plážovka upadla v zapomnění. Naštěstí jsem si na ni vzpomněl letos ještě za včasu a rozjeli jsme kolotoč hledání nějaké pevné látky, která by byla celá z bavlny a ideálně i z nějaké fair trade výroby, protože právě to jsou hodnoty, které máme a které hledáme. Jakmile byla látka, museli jsme najít švadlenu, která nám tašky vytvoří podle představ a to se nakonec taky podařilo.

Sehnali jsme paní, jen nedaleko od našeho bydliště a díky, které jsme udělali tašky, které jsou přesně podle našich představ a navíc kvalitně ušité. No a samozřejmě nakonec bylo potřeba udělat nějakej zajímavej design, abychom se plážovku nestyděli nosit. Tady vám ukážeme pár našich návrhů a sami zhodnoťte, jestli jsme vybrali dobře.

Jo a jelikož jsi dočetl až sem, tak získáváš slevu 55 Kč na plážovku. Stačí v objednávce zadat kód: ctuclankydokonce

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz