Upcyklovaná sklenice jako originální dárek pro Vaše obchodní partnery

Vánoce, stejně tak i konec roku, jsou již za rohem. A pokud tohle čtete, nejspíš hledáte inspiraci, jak letos potěšit své obchodní partnery, odměnit nejvěrnější zákazníky, či potěšit produktivní zaměstnance. Nebo jste dostali náš mail s nabídkou, odkud jste se prokliknuli až sem.

Není důležité, jak jste se sem dostali právě Vy - zásadní však je, že my Vám letos můžeme usnadnit práci, ušetřit čas a zároveň také vyrobit něco krásného, ekologického, lokálního a hlavně originálního.

Co nabízíme?

V našem malém rodinném vinařství nás už nebavilo stále donekonečna jen vyhazovat prázdné sklenice. Chtěli jsme jim dát druhý dech, a tak vznikla mañana. Z použitých lahví od vína tedy vyrábíme upcyklované sklenice, které by - v tom lepším případě - skončily v kontejneru. Díky tomuto procesu láhev projde důkladným vyčištěním, seřezáním, broušením a následným zatavením hran, na základě čehož vznikne úplně nový, designový produkt, který bude dál dělat radost.

 

Kopie návrhu kevin cover4 (820 × 360 px)

 

Pro koho je nabídka určena?

Lidem, kteří chtějí darovat něco nevšedního a současně také pomoct naší planetě.

 

Jaké sklenice nabízíme?

Sklenice se vyrábí z klasické láhve na víno. Můžete si vybrat buď čirou sklenici anebo tmavou (zelená/hnědá)

Na výběr máte hned z několika velikostí: 80 mm, 115 mm, 140 mm a 175 mm


Upcyklované sklenice maňana

 

A co něco navíc?

Chce to ale ještě něco navíc, co říkáte? Tak tady to máte. Na vaše sklenice, můžeme vypískovat například Vaše logo. Nejenže tak darujete hezký a stylový dárek, ale navíc i zviditelníte Vaši značku.

Při větším množství kusů Vám také můžeme vyrobit dárkové balení z kartónu nebo například z houbového mycelia ve spolupráci s dalším moravským startupem MYCO, pokud by Vás ekologie pohltila úplně.

A jelikož máme i vinařství, můžeme Vám ke sklenicím přihodit také láhev nebo rovnou celý kartón, ať už v dárkovém balení a etiketou na míru, či v klasickém provedení - to vše pro Vaši maximální spokojenost.

Tady může být VAŠE LOGO

 

A kolik to stojí?

Cena se odvíjí od počtu kusů, barvy a také zda budete mít zájem o pískování loga nebo jiné doprovodné služby. Budeme rádi, když nám napíšete nebo zavoláte s prosbou o kalkulaci, která je nezávazná.

 

Proč byste měli zvážit naši nabídku:
 
1) Ekologická zodpovědnost: Použitím upcyklovaných sklenic snižujete množství odpadu a přispíváte k ochraně životního prostředí.
 
2) Originální dárek: Každá sklenice je svým způsobem originální. Navíc se jedná o nevšední dárek pro vaše obchodní partnery nebo spolupracovníky, díky kterému vyniknete mezi hromadou jiných, tradičnějších dárků.
 
3) Podpora lokální výroby: Tím, že si vyberete naše upcyklované sklenice, podpoříte tím nejen nás, ale také lokální skláře, kteří budou moci vykonávat toto tradiční řemeslo i nadále.
 
4) Možnost přizpůsobení sklenic na míru: Rádi vám na ně vypískujeme Vaše logo nebo vyrobíme dárkové balení.
 
Tady může být VAŠE LOGO (2)
 
 
Letos jsme již vyrobili první várku pro skvělý pražský brand Never EnoughSklenice jsou na míru vyrobeny z jejich piva a vy se můžete podívat na výsledek právě teď.
 
Tady může být VAŠE LOGO (1) 
Rádi Vám poskytneme více informací, uděláme nezávaznou kalkulaci a přizpůsobíme nabídku Vašim potřebám. Od toho tady jsme žejo. Tak se nám nebojte napsat nebo rovnou zavolat. Těšíme se!
 
A pokud znáte někoho, koho by tato nabídka mohla zajímat, tak budeme rádi, když mu tuto informaci předáte a nebo mu rovnou zašlete odkaz. 🙂 Karma Vám to určitě vrátí!
 
 
 
 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz