Nesuď můj vzhled, jsem znovupoužitá! S láskou, Krabice

Některým z vás už dorazil kousek mañany. Někteří ho mají na cestě. Někteří teprve přemýšlí, jakej produkt zvolit a někteří to mají zase u pr****, klasicky.

Každopádně s každým bychom rádi sdíleli příběh krabice, díky které dorazí tvoje objednávka až do vysněné destinace. 

Dlouho jsme přemýšleli, jak se k tomu postavit. Vytvořit speciální krabice? Potisknout něco ze základní nabídky? Posílat objednávky po poštovních holubech nebo dronech?

Všechny tyto možnosti zní skvěle, ale nakonec jsme zvolili jinou cestu. Cestu použitých krabic. Věříme, že branding i obal je důležitý, ale myslíme si, že na světě jsou mnohem důležitější věci. Používáme teda už jednou (spíše víckrát) použité krabice a dáváme jim tak druhej dech, stejně jako flaškám od vína. Osobní objednávky zase dostanete v papírových sáčcích a taškách, které jsou taky využitelné i nadále.

Chceme dělat věci tak, abychom se za ně nemuseli za pár měsíců nebo let stydět a věříme, že jestli to nedoceníš teď, tak za nějaký čas jo.

Proto prosíme nesuď krabice (ani cokoliv a kohokoliv jiného) podle vzhledu. Nikdy nevíš, jakou cestu mají za sebou, ale co víš je, že to nejkrásnější se ukrývá uvnitř.

Peace.

Jirka

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz