Citíš tu vůni? To jsou (mañana) Vánoce.

Rok se s rokem sešel a máme tady znovu Vánoce. Svátky klidu a míru, jak se někdy říká.
Ale každý ví, že většinou je to taky období plné stresu. Reporty, vánoční sezóna, čtvrtletky, pololetky, zápočty. Všichni to někdy zažili.

Jelikož nás už nějaký ten pátek znáš, tak víš, že my jsme tady od toho, abychom naopak přinesli trošku pohodičky nebo jak rádi říkáme chillu do tvého života. Interně se pasujeme na takové ambasadory chillu a myslíme si, že právě teď přišel náš čas.

Díky našim produktům můžeš někomu udělat radost, šířit pohodu mezi své kamarády a rodinu a snížíš svůj stres s přemýšlením nad dárky, protože je tady máš všechny pohromadě na jedno kliknutí. Zní to až moc skvěle? Jo, protože to skvělý je!

Takže tady máte několik tipů na mañana Vánoce:

Svíčky

Víš z jakého slova pochází slovo svíčka? Já myslím, že ze slova chill. A že jsou ty Vánoce, tak jsme pro tebe připravili hned čtveřici nových vůní: Perníček, Vanilkové nebe, Vánoční Punch a Štrůůůdl. Které v sestavě samozřejmě doplní naše klasiky Mangoriáda, Jungle ve skle a Citrónové ICE TÝČKO. Všechny kompletně s novými etiketami, které skrývají minimálně jedno tajemství. Tak vyber svého favorita a vychilluj.

SVICKY_BAN

 
Triko Rest in Peace

První mañana triko zmizelo během pár hodin. Dokonce se nedostalo ani na pult našeho e-shopu. A tak jsme se rozhodli, že letos bude ježíšek opravdu štědrý. Nové triko představuje lifestyle, který jsme se rozhodli pomocí značky šířit. Triko je vhodné na Štěpánskou párty i na půlnoční mši v kostele, protože všude udělá parádu. Není sice vyrobeno z lahví, ani z ničeho jiného, co jsme někdy vypili. Za to prošlo nejpřísnější a nejuznávanější certifikací GOTS, takže se bavíme o triku, které je vyrobeno z bavlny bez chemikálií a také lidma, kteří, za to dostali řádně zaplaceno a nepracovali v nelidských podmínkách. Jo a máme jen 25 kousků takže kdo dřív příjde, ten dřív bere. Klasicky.

TRIKO_BAN

 
Káva Chilleso blend

Dlouho jsme přemýšleli, jak dostat ještě více pohodičky do vašich domovů. A tak jsme vymysleli první limitovanou edici Mañana kávy. Je to například ideální parťák k netflixu, svíčce a chillu. V kávě můžeš cítit tóny sladké a lahodné čokolády, křupavých para ořechů a meruňky, která voní jako bys ji zrovna utrhl ze stromu.
Tato směs pochází ze tří oblastí: Farma Bella Vista v Brazílii, Kayanza v Burundi a z oblasti Sidama v Etiopii. Navíc je upražena s Láskou na Moravě.

KAVA


Na závěr by to chtělo nějaké moudro co?

Tak tady máte naši message: Mějte se rádi a pomáhejte si. A chillujte!

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz